Concursul pentru Resurse Umane, amânat la CEO

Direcţia de Resurse Umane din cadrul CE Oltenia va fi condusă tot de adjunctul Sorin Olaru. Deşi a fost organizat un concurs intern şi 6 persoane şi-au depus dosare de candidatură, concursul a fost amânat pentru o altă dată care nu a fost precizată. Directorul Ionel Ilie spune că nu angajează din afara companiei, dar se pare că nici din interior, postul fiind blocat.

Bătălia pentru funcția de Director Resurse Umane din cadrul CE Oltenia este una crâncenă. Circa 5-6 angajați din cadrul companiei energetice și-ar fi depus candidaturile pentru acest post. Recrutări pentru această poziție au fost făcute numai din cadrul companiei, nu și din afară. Luni, 1 august, a fost ultima zi în care s-au mai putut depune dosare de candidatură pentru această funcție. Postul a devenit vacant după demisia înaintată de Petra Pătrașcu, tânără de 32 de ani din Târgu Jiu, care a lucrat doar câteva luni la CE Oltenia. Petra Pătraşcu a fost ce care a avizat cele 5000 de concedieri la CE Oltenia din 2016 până în 2020. Șefia Direcției de Resurse Umane a companiei a fost preluată temporar de Sorin Olaru.

Noul director, Ionel Ilie, transmite un mesaj şi anume că el va face angajări numai din interiorul companiei. În societate au venit în ultimele luni mai multe persoane din Bucureşti, direct pe posturi cheie. S- a dovedit că aceştia au contribuit la o stare de haos şi nu la soluţionarea problemelor din CEO. "Nu am făcut un anunț cu participare din exterior. Toate concursurile pe care le va organiza Ilie vor fi cu oameni din interior, chiar dacă deranjez pe multă lume, eu fac ceea ce cred că este bine pentru societatea aceasta", a declarat Ionel Ilie, managerul CE Oltenia.

Nu angajează din afară, dar nici interior, dat fiind că acest concurs este acum amânat.

   

Vizualizări: 923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: