Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Concurs reluat pentru conducerea Diviziei Energetice!

Postul de director al Diviziei Energetice a CE Oltenia a fost scos, din nou, la concurs. Cel puțin asta reiese dintr-un anunț publicat în data de 27 iulie pe site-ul companiei.

Ionel Ilie conduce CE Oltenia, dar de pe poziţia de interimar al Diviziei Energie. Postul a fost scos la concurs după ce Aurel Mediţu a părăsit companie. La acea vreme Ilie era director adjunct, iar compania a organizat o selecție pentru a promova prin concurs noul director, dar despre această selecție nu s-a mai auzit nimic de atunci. Cert este că Ionel Ilie și-a depus candidatura la prima selecție, fiind chemat inclusiv să suțină interviul. Concursul a fost organizat pentru toate diviziile CE Oltenia însă au fost selectați atunci, în baza legii 109/2011 privind guvernanța corporativă a intreprinderilor de stat, doar șefii Diviziei Financiare și Diviziei Miniere, respectiv Laurențiu Ciobotărică și Daniel Antonie. Acum, procedura a fost reluată. Și acum, la fel ca prima dată, de selectarea directorului Diviziei Energetice se ocupă Asocierea SC Quest Advisors SRL și SC Transearch Internațional SRL. "Candidaturile şi documentele solicitate prin prezentul anunţ vor fi depuse/ trimise cu confirmare de primire până cel târziu în data de 05.08.2016, ora 14.00, pe suport hârtie, în plic închis şi sigilat”, se arată în anunțul postat pe site-ul CE Oltenia.

Vizualizări: 1,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: