Concursuri pentru funcţiile de conducere la instituţiile din Gorj

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) dă emoţii şi în această lună unor şefi de instituţii din Gorj. Postul de director al Agenţiei de Prestaţii Sociale, cel de director adjunct a Direcţiei de Sănătate Publică Gorj precum şi postul de secretar al primăriilor Bengeşti-Ciocadia şi Bolboşi sunt scoase la concurs.

Agenţia Judeţeană de Prestaţii Sociale Gorj ar putea avea de luna viitoare un alt conducător. Postul de director executiv al acestei instituţii a fost scos la concurs de către ANFP. Examenul va avea loc în perioada 26-28 ianuarie. Actualul director al acestei instituţii, Viorica Roşianu, nu s-a decis dacă va candida sau nu pentru un nou mandat de director. „Am 20 de zile la dispoziţie să-mi anunţ candidatura. Nu m-am gândit dacă o să mai vreau să rămân în fruntea acestei instituţii, am destul timp să mă hotărăsc”, a precizat Viorica Roşianu, directorul Agenţiei Judeţene de Prestaţii Sociale Gorj.  

Tot în această lună vor fi organizate concursuri pentru ocuparea postului de director adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj precum şi de secretar al primăriilor Bengeşti Ciocadia şi Bolboşi.

Examenul pentru ocuparea postului de director adjunct al DSP Gorj va avea loc în perioada 19-21 ianuarie, cel pentru secretar al Primăriei Bengeşti Ciocadia în perioada 12-14 ianuarie, iar pentru cel de secretar al Primăriei Bolboşi în perioada 13-17 ianuarie.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: