Concursuri pentru posturi de conducere la DSVSA Gorj

Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Gorj va organiza spre sfârşitul lunii martie două concursuri pentru ocuparea funcţiilor publice de conducere vacante de şef serviciu - Sănătate şi bunăstare a animalelor, monitorizare boli, şi şef – Biroul Siguranţa Alimentelor de origine non-animală. Cele două posturi au mai fost scoase la concurs şi în luna decembrie a anului 2011 însă candidaţii nu au obţinut note de trecere.

Potrivit directorului Ion Iliuță, pentru Siguranța Alimentelor se organizează concurs deoarece înainte de reorganizarea instituției acolo era un post de director care s-a desfiinţat, iar pe Sănătatea animalelor a avut un angajat care s-a retras din postul de şef al biroului. ”Cele două posturi au fost temporar ocupate timp de un an și jumătate. Au mai fost o dată scoase la concurs însă cei trei candidați care au fost înscriși la vremea respectivă nu au obținut note de trecere”, a declarat Ion Iliuță, directorul DSVSA.

Moldoveanu şi Giurcău, candidați

Acesta a precizat că la concursul organizat în martie se vor prezenta în primul rând cei care ocupă în acest moment aceste funcții dat fiind că sunt deja pregătiți pentru post. ”Se poate înscrie la concurs cine dorește și îndeplinește condițiile. Sigur că vor participa și Mircea Moldoveanu și inginerul Giurcău, cei care ocupă în prezent aceste funcții”, a declarat Iliuță. Concursul este programat pentru 22-26 martie.

ORGANIGRAMĂ

La momentul de față, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor are 88 de angajați, funcționari publici și personal contractual. În organigramă apar însă și nouă posturi vacantate prin pensionare. ”Avem nouă posturi vacante și o să avem și anul acesta colegi care o să iese la pensie, doi sunt programați anul acesta”, a precizat Ion Iliuță, directorul DSVSA Gorj.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: