Uită-te la mâinile lui şi află totul despre el

Ochii şi mâinile sunt primele lucruri la care se uită o femeie, când îi place un bărbat. Privirea îi trădează sufletul, iar mâinile pot dezvălui o mulţime de secrete despre caracterul său.

Dacă aveţi amândoi degete lungi se spune că vă potriviţi destul de bine şi reuşiţi să vă faceţi planuri pe termen lung. Amândoi faceţi compromisuri şi nu vă certaţi pe nimicuri.

Dacă aveţi degetele scurte, sunteţi diferiţi, independenţi şi autoritari. Dar contrastele se atrag şi chiar dacă vă certaţi des, împăcarea este dulce.

Dacă unul dintre voi are degetele lungi, iar celălalt scurte, relaţia dintre voi va fi dificilă. Fie unul este şef, iar altul se supune, ori unul e activ şi altul pasiv. Faceţi eforturi să rămâneţi împreună, însă este posibil ca la un moment dat să vă despărţiţi.

Mâna pătrată

Este specifică unui caracter stabil, echilibrat şi practic. La el primează şi instinctele, dar şi nevoia de a conduce. Este materialist şi conservator, te poţi baza pe deciziile pe care le ia legat de bani, copii sau viitor. Cu toate acestea, are şi opinii rigide şi fixe pe care cu greu le poţi schimba. Nu poate trăi singur şi are mare nevoie de o familie, care să-l susţină.

Mâna lată şi scurtă

Se bucură de viaţă şi caută plăceri simple. Este plin de energie, o fire neliniştită, agitată, care vorbeşte mult şi vrea totul de la tine. Încearcă să-ţi acapareze viaţa, dar nu în sensul dominator. Dacă nu aveţi firi compatibile este posibil să vă despărţiţi mai devreme sau mai târziu, iar cea care susţine căsnicia voastră eşti tu.

Mâna lungă şi îngustă

Este sensibil, instabil emoţional şi foarte atent la ce doreşti şi simţi. Cea mai mică schimbare în starea de spirit îl afectează mai mult decât crezi. Este dezordonat în proiectele de zi cu zi dar implicat în planurile voastre. El este bărbatul care te va susţine mereu în momentele critice.

Vizualizări: 2,578

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: