Condamnat pentru că a ultragiat doi poliţişti

Gorjeanul care în toamna anului trecut i-a luat la înjurături și s-a împins cu doi agenți care încercau să îl testeze cu fiola, după ce avariase câteva mașini chiar în fața sediului Poliției Rutiere, a fost condamnat acum de judecători pentru faptele sale. Verdictul instanței nu este unul final, dar nu îl scutește de emoții pe Lucian Viorel Falcoe, fost Cărigoiu, zis și Șfalț, el mai având probleme cu legea și în urmă cu câțiva ani.

Atunci și-a bătut fosta soacră pe motiv că o văzuse pe femeie cum îi lovea fetița cu o undiță în cap, lucru care l-a înfuriat, dar care l-a costat câteva luni de închisoare. Acum Șfalț a fost judecat pentru că în noiembrie 2015, dimineața pe la ora 6.00, a intrat cu mașina pe care o conducea în două autoturisme parcate pe stradă, chiar sub nasul agenților rutieri. Agenții Dumitru Hortopan și Nicolae Grigorescu îl știau pe șofer și au încercat să îl testeze cu aparatul etilotest, lucru pe care Falcoe l-a refuzat, el nefiind de acord nici să fie dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge, ulterior fiind încătușat, acum venind și verdictul.
Inculpatul a primit două pedepse de câte 9 luni fiecare și încă una de 1 an și 6 luni, toate fiind contopite. „Contopeşte pedepsele aplicate inculpatului Falcoe (fost Cărigoiu) Lucian Viorel în pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 6 luni la care adaugă un spor de 6 luni închisoare, în total 2 ani închisoare. În baza art. 399 C.p.p. menţine măsura controlului judiciar (...) deduce perioada reţinerii de 24 h din data de 27.11.2015 ora 16,30 până în data de 28.11.2015 ora 16,30. Respinge cererea de constituire ca parte civilă a persoanei vătămate Hortopan Dumitru-Marinel, ca tardiv formulată. Respinge cererea de constituire ca parte civilă a persoanei vătămate Grigorescu Nicolae, ca tardiv formulată”, se arată în decizia instanței, care nu este definitivă.

Vizualizări: 887

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: