Condamnați după o șicanare în trafic

Două persoane care au fost implicate într-o șicanare în trafic, în luna martie a acestui an, chiar în zona centrală a municipiului Târgu Jiu, și-au primit pedepsele.

Vasile-Daniel Gurgui a fost condamnat, luni, la 4 ani și o lună de închisoare pentru tentativă de omor și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Pentru aceleași infracțiuni, cel de-al doilea agresor, Gabriel Strinu, a primit 3 ani de închisoare, pedeapsa fiind suspendată pe un termen de supraveghere de 4 ani. Sentința Tribunalului Gorj nu este definitivă.

Cei cinci ocupanți ai celor două mașini BMW s-au luat la harță, folosindu-se inclusiv de cuțite.
„Din cel de-al doilea autoturism a coborât inculpatul S.G., cel care conducea autoturismul, iar din dreapta a coborât inculpatul G.V.D., ambii având asupra lor câte un cuţit”, potrivit procurorilor.
Unul dintre șoferi a fost lovit cu pumnul în față, un tânăr a intervenit să îl salveze, dar a fost înjunghiat de două persoane.

După agresiune, victima a fost internată la Secţia Chirurgie toracică din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, cu diagnosticul ,,plagă înjunghiată penetrantă perete posterior hemitorace stâng şi hemopneumotorax, placă superficială hemitorace drept anterior”.

Vizualizări: 2,724

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: