Condamnaţi la victorie cu anonimii de la Zagon!

După liga întâi, pandurii lui Grigoraş atacă supremaţia şi în Cupă. Primul pas pare floare la ureche. Maxim şi compania joacă azi pe teren propriu cu anonimii de la FC Zagon. Miza e o calificare in optimile competiţiei. „Vom trata serios adversarul. Ne interesează Cupa”, promite Grigoraş.

Pandurii Tg-Jiu – FC Zagon, 16-imile Cupei, Stadion „Tudor Vladimirescu”, Tg-Jiu, astăzi ora 16.30, netelevizat

Pandurii: Mingote – Pleaşcă, Rusu, Mamele, Vlad – Voiculeţ, Avramescu, Cristea – Băcilă, Matulevicius, Karim.    Antrenor: Petre Grigoraş

Bilete: 5 lei – Tribuna I şi II, 10 lei – Tribuna VIP.

Arbitri: Eduard Constantinescu (Craiova) – Florin Păunescu (Rm-Vâlcea) şi Ioan Ciocănea (Sibiu). Observatori: Valentin Igna şi Marcel Coraş.

Rotaţie de cadre

După ce au bătut campioana CFR Cluj, pandurii au parte de o misiune cu totul diferită. Anonimii de la Zagon din liga a treia vin la Tg-Jiu cu gândul la o calificare minune. Grigoraş are de gând să mai odihnească din jucători după meciul epuizant cu campioana. Lazar, accidentat la mandibulă de Bjelanovic, Lemnaru cu o problemă musculară, dar şi Maxim, care a acuzat crampe la meciul cu CFR, vor fi menajaţi. În primul 11 se vor regăsi jucători care au prins minute mai puţine în acest sezon. E de aşteptat astfel să-i regăsim printre titulari pe Pleaşcă, Rusu sau Cristea. În plus, Voiculeţ, care a fost suspendat la partida cu CFR Cluj, va juca astăzi din primul minut. „Lemnaru cred că a suferit o leziune musculară, Maxim nu cred că vor fi probleme a avut crampe musculare. Îl voi menaja la meciul din cupă şi va fi apt la Dinamo”, a comentat Grig la finele meciului câştigat 2-1 cu CFR.

Calificare obligatorie !

Sezonul trecut, pandurii debutau în Cupă tot în faţa unei echipe de liga a treia, Vişina Nouă. Gorjenii s-au impus atunci lejer cu 4 la 0. Grigoraş promite că va trata serios meciul cu Zagon şi exclude varianta unei eliminări ruşinoase. „Nu risc absolut nimic, e meci de Cupă şi tot timpul se întâmplă surprize neplăcute. Tratăm Cupa României serios, vrem să mergem cât mai mult posibil. Voi face ceva modificări, jucăm cu echipă de Liga a III-a şi ar trebui ca cei care au jucat mai puţin sau deloc să facă diferenţa. Dacă nici acum nu fac diferenţa atunci lucrurile stau cam grav. Sincer nu ar trebui să am emoţii, e o diferenţă de două categorii între noi şi Zagon. Şi chiar dacă nu o să jucăm cu titularii trebuie să ne calificăm. Sper să nu ajungem în prelungiri”, mai spune Grigoraş.

2007 – anul celei mai bune performanţe a pandurilor în Cupă (semifinală pierdută la Timişoara în faţa celor de la Rapid, scor 0-2)

2-0 – scorul cu care au pierdut Pandurii anul trecut în sferturile Cupei în Giuleşti, tot contra Rapidului (goluri Deac şi Grigorie)

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: