Condamnați pentru drogurile vândute în Gorj

Patru bărbați din Timiș au fost condamnați, miercuri, pentru drogurile vândute în Gorj. Ei se află în arest de la începutul lunii iunie, după o acțiune în forță a procurorilor DIICOT Gorj.

Cei patru bărbați au vârste cuprinse între 26 și 43 de ani. Trei dintre ei au primit pedepse cu închisoarea, de 2 ani, 3 și respectiv 3 ani și 8 luni închisoare, doar unul singur scăpând cu o pedeapsă de 1 an și 4 luni închisoare cu suspendare pe un termen de supraveghere de patru ani.

În cursul anului, doi dintre inculpați au achiziționat la intervale regulate de timp importante cantități de cannabis, de la un alt inculpat aflat pe raza municipiului Timișoara.

După transportarea drogurilor în municipiul Târgu Jiu, cei doi inculpați le porționau și ambalau, iar ulterior le comercializau în schimbul sumei de 70 lei/gram către consumatori de pe raza județului Gorj.

Pe 9 iunie, procurorii DIICOT Gorj au prins în flagrant, pe raza municipiului Timișoara, trei inculpați în momentul în care efectuau operațiuni cu droguri de risc, ocazie în care au fost ridicate cantitățile de 1.505,87 grame cannabis și 7,60 grame cocaină, precum și două pistoale tip airsoft.

Ulterior, s-au efectuat cinci percheziții domiciliare, pe raza județelor Gorj și Timiș, ocazie în care au fost ridicate alte 1.223,36 grame cannabis, două cântare electronice de precizie, 16 comprimate de analgezice opioide, precum și sumele de 21.900 lei și 500 de euro.

Trebuie spus că sentința Tribunalului Gorj nu este definitivă.

Vizualizări: 4,265

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: