Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Condamnaţi pentru mărturie mincinoasă

Doi gorjeni trimişi în judecată într-un dosar cu trei inculpaţi au fost condamnaţi de magistraţi pentru comiterea infracţiunii de mărturie mincinoasă, verdictul de acum nefiind unul definitiv.  Lucian Tiberiu Ion şi Marinela Adela Ion au primit câte 2 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii respective, executarea fiind suspendată şi înlocuită cu un termen de supraveghere care este tot de doi ani.

În acest timp, ambii inculpaţi trebuie să fie la dispoziţia autorităţilor judiciare, un al treilea inculpat din dosar, Mariana Liţă, primind doar un avertisment din partea judecătorilor.  Inculpaţii condamnaţi au primit însă şi obligaţia de a plăti statului câte 900 de lei cheltuieli judiciare, ei având posibilitatea să conteste sentinţa de acum. (G.I.)

Vizualizări: 1,296

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: