Condescu ar vrea reorganizarea Ligii a II-a

Marin Condescu, fostul preşedinte de la Pandurii Târgu Jiu, crede că ar fi nevoie de o reorganizare a Ligii a II-a, pe serii, astfel încât să poată fi evitate costurile legate de deplasări de sute de kilometri. Oamenii de fotbal sunt însă de părere că valoarea competiţiei ar scădea dacă ar fi două sau mai multe serii.

Condescu susţine că în Liga a II-a costurile sunt mult prea mari raportat de posibilităţile de câştig. Acesta a spus într-o emisiune la Sport Total FM că ar fi nevoie de o reorganizare a ligii secunde, astfel încât se fie evitate deplasările de peste 500 de kilometri. „Sperăm să se găsească o altă formulă pentru Liga a II-a, pentru că deplasările de la Târgu Jiu la Miroslava sau Suceava sunt foarte costisitoare”, a spus Condescu. Acesta este de părere că şi impozitele pe veniturile sportivilor ar trebui să fie mai mici: „Trebuie şi legislaţia să sufere schimbări. Nu este normal ca un jucător care poate juca doar 10 ani să plătească atâtea impozite”.

Returul, tot la Motru

În altă ordine de idei, Condescu şi-a exprimat convingerea că Pandurii se va salva de la retrogradare, lotul fiind unul valoros. „Pe noi ne-au omorât egalurile, suntem echipa cu cele mai multe egaluri, am pierdut 18 puncte. Egalurile ne-au nenorocit pe noi”, a spus Marin Condescu. Echipa va juca returul tot la Motru, pentru că stadionul de la Târgu Jiu nu a fost dat în funcţiune şi nici nu va fi dat înainte de luna iulie.

Deşi în martie va fi un nou termen în procesul de faliment al Pandurii, Condescu este convins că situaţia dificilă va fi depăşită, iar echipa va juca pe noua arenă. „Chiar din liga a II-a, dacă jucăm un fotbal frumos, lumea o să vină pe noul stadion să ne vadă”, a spus acesta.

Pandurii are din această iarnă un director sportiv, pe Emil Dică.

Vizualizări: 1,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: