O nouă promisiune: Sala Sporturilor, gata în această lună

Autoritățile locale dau asigurări că Sala Sporturilor va fi gata până la sfârșitul acestei luni. Primăria Târgu Jiu anunță că scaunele vor ajunge în perioada următoare, iar mai apoi Compania Națională de Investiții va putea semna recepția.

Noua sală va avea aproximativ 1.000 de locuri. În martie, ar trebui să găzduiască o competiție europeană. Autoritățile anunță că lucrările sunt aproape gata. „Se apropie de finalizare pentru faptul că au apărut deja confecțiile metalice pe care se montează scaunele. Până la sfârșitul lunii, vor veni tranșele de scaune. Astfel, pentru luna ianuarie, Compania Națională de Investiții va putea organiza recepția, să obținem autorizația de funcționare pentru că, în luna martie, se discută despre Campionatul European de Box. Sala va fi pregătită pentru o competiție de o asemenea amploare”, a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

Întârzierea a fost pusă pe seama unuia dintre constructori. Firma care trebuia să aducă scaunele a intrat în faliment, așa că a fost nevoie de o nouă licitație.

Campionatul European de Box va avea loc în perioada 24 aprilie – 2 martie 2018. 

Vizualizări: 501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: