Condescu, atac la Călinoiu şi Ciurel

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, este acuzat de către Marin Condescu, preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, de poziţie duplicitară. Condescu susţine că Ion Călinoiu una zice şi alta face, deranjat fiind de faptul că după ce a declarat public că este de acord cu Planul Social al sindicatelor, Călinoiu are acum altă opinie. Condescu este deranjat şi de faptul că Laurenţiu Ciurel lansează săptămânal atacuri la adresa sindicaliştilor. De cealaltă parte, cei doi social-democraţi, Ion Călinoiu şi Laurenţiu Ciurel, îl acuză pe Condescu că încearcă să găsească ţapi ispăşitori pentru greşelile comise de către el.

După ce a declarat în nenumărate rânduri că este de acord cu Planul Social al sindicatelor Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, şi-a schimbat părerea. Acest lucru îl nemulţumeşte pe Marin Condescu, preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie, care i-a transmis celui aflat în fruntea judeţului că una zice şi alta face. Marin Condescu crede că Laurenţiu Ciurel atacă sindicatele la comanda lui Călinoiu.

 „Ciurel este un om care vorbeşte şi el ca să câştige o pâine, că a rămas pe drumuri după ce a plecat de la Complexul Energetic (CE) Rovinari. Pe fiecare copac sănătos mai cresc şi bureţi. Domnul Călinoiu a spus că a înţeles cu ce se confruntă Gorjul şi nu este nicio laudă că ieşi în fiecare săptămână şi-ţi dai cu părerea despre un sector de unde ai mâncat pâine, iar când ai fost lucrurile nu au mers în direcţie cea mai bună. Asta-i poziţia duplicitară a lui Călinoiu, una zice şi alta face“ , a precizat Marin Condescu, preşedinte FNME.

Călinoiu: „Condescu vrea să arunce mâţa în grădina altuia“

Ion Călinoiu este de părere că sindicalistul Marin Condescu nu ştie ce să facă pentru a nu fi declarat vinovat de prăbuşirea sistemului minier din Gorj. „Domnul Condescu este într-o situaţie dificilă şi caută ţapi ispăşitori, să nu mai facă acest lucru şi să nu mai creeze sâmbure şi discordie în ceea ce înseamnă punctele de vedere comune la nivel judeţean. Condescu trebuie să respecte punctul de vedere al fiecăruia. Condescu fuge de luptă şi vrea să arunce mâţa în grădina altuia. Eu am fost de acord cu Planul Social, cu măsurile sociale prin care să compenseze oamenii şi-mi menţin părerea. El nu vrea să accepte că s-ar putea face vinovat de prăbuşirea sistemului minier din Gorj“, a precizat, Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Ciurel: „Condescu este un frustrat“

Vicepreşedintele PSD, Laurenţiu Ciurel, consideră că Marin Condescu face aceste acuzaţii din cauză că este un frustrat. „Condescu este un frustrat, vede că nu poate face ce a promis şi dă vina pe alţii pentru nereuşitele lui. Nu fac conferinţă săptămânal, ci o dată pe lună, domnul Condescu vorbeşte să se afle în treabă“, a precizat Laurenţiu Ciurel, vicepreşedinte PSD Gorj.

Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: