Aparatură europeană la policlinica din Târgu Jiu

Policlinica municipiului Târgu Jiu va intra în primăvara într-un amplu proces de modernizare. Potrivit directorului coordonator al Policlinicii, Vasile Stănculete, va fi înlocuită aparatura, iar cabinetele medicale vor fi reabilitate şi recondiţionate. Acesta şi-a propus să schimbe percepţia oamenilor asupra serviciilor Policlinicii prin reclame.

Şi pentru că oamenii au început din ce în ce mai mult să prefere cabinetele particulare, directorul coordonator al policlinicii, Vasile Stănculete. şi-a propus să reinventeze policlinica prin reclame, dar şi prin schimbarea modului de gândire al pacientului gorjean.

Potrivit directorului Vasile Stănculete, renovările vor începe în primăvară, dar cabinetele îşi vor menţine activitatea neîntreruptă pe această perioadă de trei ani, cât va dura modernizarea. „Trebuie să fie o competiţie între noi şi cabinetele medicale particulare. Prin ceea ce m-am gândit că trebui făcut am putea câştiga şi bani buni, dar şi eficienţă în actul medical. Am putea ajunge chiar şi la un consult interdisciplinar între cabinete pentru ca omul să nu mai fie purtat pe drumuri, un cabinet de analize, dar şi o farmacie a noastră”, a declarat Vasile Stănculete, directorul coordonator al policlinicii.

Şi pentru ca renovarea să fie completă, Stănculete îşi mai doreşte şi o sală de aşteptare modernă cu cafea şi răcoritoare pentru ca gorjenii să nu se mai înghesuie pe holurile spitalului. „O să fie ceva frumos şi util, aparatură modernă, personal medical pregătit avem, dar pe unde sunt lipsuri am putea completa”, a precizat Vasile Stănculete.

Policlinica municipiului Târgu Jiu cuprinde 25 de cabinete medicale plus alte trei conexe şi nu a mai fost renovată încă de la înfiinţare. În urmă cu trei ani, Stănculete a supus-o unui proces de igienizare însă nimic mai mult.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: