Condescu: Ciurel nu va pune mâna pe Clubul Pandurii

Preşedintele Clubului Sportiv Pandurii, sindicalistul Marin Condescu, a comentat la un post de radio o declaraţie a directorului general Laurenţiu Ciurel, în care acesta în cere lui Condescu să demisioneze din fruntea clubului. Ciurel vorbeşte despre datorii de 10 milioane de lei ale clubului ceea ce denotă o drămuire nepotrivită a banilor. Condescu îi transmite lui Ciurel că nu va pune mâna pe clubul sportiv şi spune că dacă ar fi avut datorii nu ar fi primit licenţă de la UEFA şi FRF.

Războiul dintre Ciurel şi Condescu continuă. Laurenţiu Ciurel a cerut demisia lui Condescu, într-un ziar local. „Dânsul vrea foarte multe lucruri în ultimul timp. Anul 2012 Pandurii l-a încheiat cu un profit de 3 milioane de lei, suntem vicecampioni ai României şi vom participa la Cupele Europene. Păcat că domnul primar Florin Cârciumaru, care face parte din AGA şi CA, nu-l convinge că lucrurile sunt în defavoarea clubului şi imaginii care se face de un conducător care tot ce a gestionat s-a vestejit, de la CEO până la echipa de handbal. Nu există datorii, nu ar fi primit licenţa dacă avea aceste datori, nici de la FRF nici de la UEFA“, a explicat Condescu la Radio Infinit. „Pe Clubul Pandurii nu va pune mâna în veci“, a mai spus Condescu, acesta fiind sigur că Laurenţiu Ciurel nu va putea să convingă membrii Adunării Generale, în cazul de faţă Primăria Târgu Jiu prin Florin Cârciumaru şi Artego prin Viorel David.

„Nu au cum să-i convingă pentru că acolo sunt oameni raţionali, David şi primarul Cârciumaru“, a spus Condescu.

Acesta a menţionat însă că Adunarea Acţionarilor poate vota demiterea sa din funcţie, dar statutul sindicatului în conducerea clubului nu poate fi schimbat. „AGA mă poate demite pe mine, nu numai pe mine, pe oricine din cei patru membri. Dar AGA nu poate să ia în nicun caz statutul de membru în AGA sau CA sindicatelor. Asta nu înţelege domnul Ciurel. CEO, prin acţionarea în justiţie a clubului, şi-a pierdut dreptul“, a spus Condescu.

Liderul sindical a mai spus că fostul director Daniel Burlan, dar şi Ion Pisc sunt în continuare în conducerea clubului, deşi Laurenţiu Ciurel anunţa schimbarea lor. „Anunţa cu surle şi trâmbiţe că demite din CA pe domnul Pisc, din AGA pe domnul Burlan. Ieri le-a trimis hârtii că fac parte din CA şi AGA. Ori nu ştiu ce semnează astăzi, ca să nu mai semneze şi mâine“, a spus Condescu.

REACŢIE

Viorel David, directorul general al Artego, a declarat la postul de radio că nu vrea să se amestece în războiul Ciurel-Condescu. Acesta a felicitat însă Pandurii pentru rezultate foarte bune. „Domnul Ciurel ştie mai bine ce propune. Eu doar felicit echipa pentru rezultate”, ne-a spus David.

Vizualizări: 196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: