Condescu joacă alba-neagra cu banii lui Internaţional Curtea de Argeş. Vezi aici ce spun păgubiţii

Conducerea Internaţional Curtea de Argeş a dat azi-noapte un comunicat de presă în care prezintă modul în care Clubul Pandurii susţine că plăteşte în miez de noapte datorii despre care acum o săptămână spuneau că nu există. Vă prezentăm intergral conţinutul comunicatul de presă semnat de conducerea FC Internaţional Curtea de Argeş.

"Reprezentanţii Clubului PANDURII LIGNITUL TÂRGU JIU s-au grăbit să anunţe "rezolvarea problemei" şi programarea meciului cu FC VASLUI din ultima etapă, în ciuda faptului că până astăzi, 18.05.2011, nu au reuşit să facă dovada plăţii debitului de 3.535.468 lei plus 1610 lei către FC Internaţional Curtea de Argeş.

Dacă în urmă cu două săptămâni, preşedintele CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu susţinea că nu are nicio datorie către FC Internaţional Curtea de Argeş, în ultima săptămână acesta a schimbat retorica susţinând că vrea să plătească, pentru ca marţi, 17.05.2011, cu câteva ore înaintea expirării termenului limită, să ne solicite amânarea plăţii debitului.

Potrivit art. 24, lit. c, pct. 2 şi 3, CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu trebuia să prezinte până la ora 24.00 a zilei de 17.05.2011 "documente prin care se face dovada executării obligaţiilor".

La ora 23.59, la câteva ore după ce solicitase clubului nostru amânarea plăţii, clubul gorjean a transmis prin fax către FRF trei copii foarte puţin lizibile ale unor ordine de plată al căror conţinut presupune că CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu ar fi efectuat plata prin sistemul internet banking sau multicash, care permite efectuarea plăţilor de la sediul/domiciliul plătitorului.

Nu ar fi fost nicio problemă dacă plata făcută de CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu către Trezoreria Statului pentru clubul nostru s-ar fi puttu realiza printr-un astfel de sistem la orele 23.00. O plată către trezoreria Statului trebuie însă făcută prin ordine speciale de plată a căror scanare este obligatorie la sediul băncii pentru a fi validată plata.

Tragem concluzia că fie plata nu a fost efectuată deloc, fie a fost efectuată pe data de 18.05.2011, în afara termenului legal.

Deşi CNSL a avut cunoştinţă că DGFP Argeş nu poate confirma plata, s-a grăbit să ridice în mod irevocabil sancţiunea neprogramării fără a avea vreo dovadă că CS Pandurii Lignitul a efectuat plata stingând obligaâiile ce îi reveneau.

În situaţia confirmării celor arătate mai sus, urmărire sunt greu de evaluat, producând prejudicii şi altor părţi în afara celor implicate direct în acest litigiu".

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: