Condescu: „Nu-l vând pe Maxim nici pe 10 milioane !”

Becali sa-si puna pofta in cui, pandurii nu vor sa-l vanda pe Maxim! „Poate sa ne dea si 10 milioane, pana la vara nu pleaca nimeni!”, anunta ferm seful Condescu. Becali nu e interesat de Maxim la un pret prea mare. „Daca costa 10 milioane, atunci sa ramana la Pandurii”, zice seful Stelei.

Maxim a pus pe jar fotbalul românesc după eurogolul din meciul cu Andorra. Marcator chiar la debutul în naţională, Maxim a intrat imediat în vizorul Stelei dar Condescu anunţă că mijlocaşul de bandă e netransferabil.

Steaua egal Pandurii 2 ?

Imediat după meciul cu Andorra, Becali a anunţat că va demara în iarnă negocierile pentru Maxim. Glezna fină a mijlocaşului dar şi viteza acestuia de pătrundere l-au convins pe Becali că Maxim poate juca în aceeaşi formulă cu Tănase. Patronul Stelei miza pe prietenia cu Marin Condescu pentru ca afacerea să se facă fără emoţii. Nu de alta dar Condescu i-a vândut 6 jucători lui Becali numai în ultimii 2 ani: Stanca, Martinovic, Păcurar, Matei, Chiricheş şi Pintilii. Surpriză însă, Condescu se jură că nu vinde vreun jucător la iarnă. „Anul acesta nu se pune problema să-l dăm pe Maxim şi i-am transmis asta domnului Becali. Şi aşa avem 5 jucători la Steaua, păi ce facem acolo, Pandurii II? Anul acesta nu vrem să vindem niciun jucător”, a declarat Condescu la DigiSport.

Totul pentru Europa !

Deşi se feresc s-o admită, Condescu şi Grigoraş şi-au pus în plan să ducă Pandurii în cupele europene. Oficial, obiectivul e locurile 6-10 dar după startul excelent de sezon, gorjenii visează la o performanţă mult mai mare. Sunt şanse mari ca şeful pandurilor să se ţină de cuvânt şi să nu vândă nimic la iarnă. Nu de alta dar în caz contrar, riscă să-l piardă pe omul care a transformat Pandurii dintr-o echipă mediocră într-una apreciată de toţi, Grigoraş. „În momentul în care am negociat cu domnul Grigoraş prelungirea contractului până în 2014, i-am promis că aceşti jucători nu vor pleca până atunci. Cei de la Steaua ne pot pune şi 10 milioane de euro pe masă, noi nu suntem în momentul de faţă o echipă care trăieşte din jucătorii vânduţi. Grigoraş mi-a zis că dacă vrem anul acesta să obţinem ceva, trebuie să ne păstrăm jucătorii, ca să vedem care ne este valoarea”, a mai spus Condescu.

„Până acum am dat jucători valoroşi echipelor mari. Era o prostie să-i ţinem. De fiecare dată i-am lăsat să plece. Sperăm ca de la anul să-i scoatem noi în lume, fără intermediari care joacă în cupele europene.”           

Marin Condescu, preşedinte CA Pandurii

Pariu – Grigoraş a fost nevoit să se tundă la zero după golul lui Maxim din meciul cu Andorra. „E prima dată în viaţa mea după armată când trebuie să mă tund zero că ai dat şi tu un gol ! De 30 de ani te aştept !”, i-a spus Grigoraş lui Maxim.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: