Condescu: Se va rejuca meciul

Marin Condescu, reprezentant al CS Pandurii, a comentat situația de la Târgu Mureș, când jucătorii de la Pandurii au refuzat să mai intre pe teren deoarece stadionul nu era încălzit. Miercuri, Federația Română de Fotbal a lua o decizie în acest caz, dar cel mai probabil va dicta că Pandurii pierde la masa verde.

Marin Condescu spune că importantă este siguranța jucătorilor. „Eu cred că mai presus de orice este integritatea fizică a oricărei persoane. În cel mai bun caz se va rejuca meciul. Eu spun că trebuie să câștigăm noi cu 3-0 pentru că nu s-a pus la dispoziția echipelor un teren valid, iar arbitrul a interpretat într-o manieră proprie regulamentele de fotbal spunând că jucătorii pot să încalce altceva decât ghete de fotbal. Regulamentul spune clar care este echipamentul. Vara când este cald aruncăm tricourile că așa vrea arbitrul“, a declarat Marin Condescu la Radio Infinit.

La pauză, Pandurii nu au mai intrat pe teren, dar oricum scorul era de 2-0 pentru ASA Târgu Mureș. Lucian Sânmărtean și ceilalți s-au temut de accidentări, dar adversarii de la ASA i-au criticat.

Vizualizări: 651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: