Condiţii mai bune pentru medicii şi pompierii din Novaci

Medicii de familie, cadrele medicale din Ambulatoriu, precum şi pompierii din Novaci vor beneficia de condiţii mai bune de muncă. Asta pentru că autorităţile locale au demarat lucrări de renovare şi modernizare a construcţiilor respective. Clădirea Policlinicii a fost construită în anul 1958, iar până în prezent nu a avut parte de nicio reabilitare. Modernizarea Policlinicii se face şi cu sprijinul conducerii Spitalului Novaci. În ceea ce priveşte sediul Detaşamentului de Pompieri, construcţia a fost extinsă cu încă un birou şi o baie. De asemenea, au fost amenajate garaje noi pentru maşinile de intervenţie.

Primăria Novaci a demarat lucrările de reabilitare a Policlinicii, termenul de finalizare fiind începutul lunii mai. „Clădirea Policlinicii a fost construită în anul 1958, iar până în prezent nu a avut parte de nicio reabilitare. Au fost demarate lucrările, iar în acest sens am alocat 250.000 de lei, însă ne-a ajutat foarte mult şi conducerea Spitalului Novaci. Se va înlocui învelitoarea clădirii, vom pune uşi şi geamuri din temopan, vor fi modernizate şi spaţiile interioare. Totodată, se va face şi o altă organizare în incintă având în vedere faptul că a crescut numărul medicilor. În cadrul Ambulatoriului, pe lângă medicii spitalului, îşi vor desfăşura activitatea şi cei patru medici de familie”, a declarat Dumitru Leuştean, primarul de la Novaci.
De condiţii mai bune de muncă vor beneficia şi pompierii de la Detaşamentul Novaci. Autorităţile locale au extins sediul clădirii cu încă un birou şi au amenajat noi garaje pentru maşinile de intervenţie. „Sediul Detaşamentului de Pompieri Novaci a fost extins cu încă o încăpere şi o baie. De asemenea, am amenajat noi garaje pentru maşinile de intervenţie. Lucrările sunt pe ultima sută de metri, estimăm că vor fi finalizate până la data de 15 aprilie”, a precizat Dumitru Leuştean. Pentru modernizarea sediului pompierilor, autorităţile au alocat 60.000 de lei.

Vizualizări: 393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: