Conducere nouă la Serviciul de Ambulanţă Gorj

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj are o nouă conducere. La sfârşitul săptămânii trecute, managerul Marinică Niculescu a înlocuit directorul medical, directorul economic şi asistenta şefă. Din fosta conducere a fost menţinut în funcţie doar directorul tehnic, Cătălin Cosor. Niculescu nu exclude posibilitatea ca în perioada imediat următoare să efectueze modificări şi la nivelul echipelor de conducere de la substaţiile din judeţ.

Managerul Marinică Niculescu are o nouă echipă de conducere începând cu data de 31 iulie. Această este compusă din: Claudiu Constantinescu - director medical în locul Gabrielei Badiu; Constantin Bodescu - director economic în locul lui Alexandru Prejbeanu, şi Maria Golumbeanu - asistenta şefă care a înlocuit-o pe Ana-Maria Teodorescu. Din fosta echipa de conducere şi-a păstrat funcţia doar Cătălin Cosor, directorul tehnic.

Marinică Niculescu spune că a dorit să lucreze cu o echipă tânără. „Fiecare manager îşi creează o echipă cu care să lucreze. Eu am considerat că este nevoie de o echipă tânără: directorul economic are 40 de ani; directorul medical are 39 de ani, iar directorul tehnic are 36 de ani. Deşi sunt tineri, toţi sunt oameni cu experienţă în cadrul Serviciului de Ambulanţă Gorj”, a declarat Marinică Niculescu, managerul Serviciului de Ambulanţă Gorj. Acesta a mai precizat că nu are nimic de reproşat fostei conduceri. „Nu am nimic de reproşat. Eu nu fac investigaţii precum vechea conducere. Dacă vor avea ceva de reproşat o vor face cei de la Curtea de Conturi pentru că ei verifică dacă totul s-a făcut cu legalitate sau nu. Eu am făcut doar o analiză a personalului, o analiză resurselor financiare pentru a vedea ce mai pot dezvolta pentru că multe dintre spaţiile în care ne desfăşurăm activitatea nu sunt ale noastre”, a mai precizat Marinică Niculescu.

Şefii de substaţii, la raport în fiecare lună

Managerul Marinică Niculescu intenţionează ca în această lună să meargă personal la fiecare substaţie din judeţ pentru a vedea care sunt problemele şi modul în care angajaţii colaborează cu şefii. „Nu exclud posibilitatea de a face schimbări şi la nivel de conducere la substaţii. O să mă deplasez personal la fiecare substaţie în parte pentru a vedea cu ce probleme se confruntă şi pentru a afla de la angajaţi cum colaborează cu actualii şefi. Şi la nivelul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, am pus în echipa de conducere oameni care sunt agreaţi de angajaţi”, a declarat Marinică Niculescu. Acesta a mai precizat că lunar, până pe data de 5, va fi organizată câte o întâlnire a Comitetului Director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă cu şefii de substaţii pentru a fi create condiţii optime pentru desfăşurarea actului de urgenţă.

Vizualizări: 239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: