Conducerea ACS Viitorul Târgu Jiu nu ştie de ce a plecat Trică

Conducător în cadrul clubului ACS Viitorul Târgu Jiu, ca team-manager, Gabriel Răscol a preluat şi funcţia de antrenor principal interimar. Numirea interimarului, fără să fie anunţată public, a atras din nou atenţia asupra lipsei de comunicare de la acest club, mai ales că acesta susţine că nu ştie motivul plecării antrenorului Eugen Trică.

Gabriel Răscol nu știe nici acum, după ce s-a încheiat acest sezon de Liga 2,  de ce a plecat Eugen Trică de la ACS Viitorul Târgu Jiu. Fiind cam singurul conducător de la club despre care se ştie că mai există la echipă, este greu de crezut că acesta nu ştie adevărul în ceea ce priveşte plecarea antrenorului Trică. Răscol a declarat pentru Metropola Tv că nu cunoaște exact care au fost motivele principale pentru care Trică a plecat pentru a doua oară în acest sezon de la formația pe care el a preluat-o ulterior ca antrenor. Cert este că acesta şi-a dorit de anul trecut să îşi treacă în CV şi funcţia de antrenor principal după îndepărtarea lui Flavius Stoican. Acesta susţine că ar ştii despre anumite discuții în contradictoriu între antrenor și patronul Nicolae Sarcină dar nu ar fi aflat motivul pentru care s-a produs ruptura. ”Nu e bine să facem multe schimbări de antrenori, dar decizia nu o iau eu. Eugen, când a venit, totul a fost ok, dar după ultimele meciuri, cu Brașov și cu Constanța, au apărut ceva probleme între conducere și el și s-a rupt ceva acolo. Eu încă nu am aflat ce. Sincer, nu cred că Trică va mai reveni la ACS Viitorul. Nu cred”, a declarat Răscol pentru sursa citată.

Eugen Trică spunea pentru liga2.ro motivele plecării de la echipă, principalul motiv pentru care i s-a pus în vedere să plece fiind acela că a solicitat să se rezolve acele probleme cu banii, restanțele către jucători, și de la asta a pornit totul. ”Probabil că motivul pentru care am primit notificare, că se renunță la mine, a fost că am cerut banii angajaților, staff-ului, jucătorilor și așa mai departe. Probabil pentru că am avut acest «tupeu», pentru că altfel nu pot să cataloghez așa ceva”, spunea Trică, şi el fiind neplătit de două luni.

Pentru că semnase contractul înainte ca echipa să intre în insolvență, Eugen Trică a precizat că va acţiona clubul la comisiile FRF pentru a primi întregul contract, valabil pentru încă un an.

Vizualizări: 656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: