Schimbări aşteptate la echipa de handbal a CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a promovat în prima ligă, o competiţie selectă, cum o numeşte principalul artizan al acestui club al primăriei. Primarul Marcel Romanescu se aşteaptă acum la schimbări majore în lotul echipei considerând că nu se poate face performanţă cu lotul cu care s-a promovat.

Artizan al clubului primăriei, CSM Târgu Jiu, primarul Marcel Romanescu a explicat recent că a creat acest club din dorinţa de a face ceva pentru sportul din Târgu Jiu. Edilul consideră campionatul de handbal feminin, acolo unde a intrat acum echipa locală, ca fiind cea mai selectă competiţie din România. „CSM-ul este în totalitate dorinţa mea de a face ceva pentru sportul din Târgu Jiu. Am creat CSM, am creat o entitate care încet, încet, fructifică şansa pe care a avut-o. În afară de evoluţia CSM-ului s-a creat aici un fenomen, s-a creat o stare de spirit. Vom intra acum într-o competiţie care este cea mai selectă, cel mai puternic campionat din România. Luând în calcul şi fotbal şi baschet, cel mai puternic campionat din România este cel de handbal feminin, unde am reuşit să ajungem. De acum încolo depinde de noi”, a declarat primarul Romanescu la Radio Infinit, unde a precizat că se aşteaptă la schimbări în lotul cu care echipa de handbal a promovat: „Dar nu mai poţi să mergi să faci performanţă în prima ligă cu jucătoarele cu care ai intrat în Liga Florilor. Liga a doua e de un anumit nivel dar Liga Naţională e de alt nivel. Şi acolo trebuie să ridicăm mai mult nivelul echipei. Nu visăm, nu ne gândim că echipa de la Târgu Jiu va ajunge campioană naţională şi nu ne putem bate acolo în următorii ani”.

Echipa de handbal feminin s-a luptat şi sezonul trecut la promovarea în Liga Florilor, pierzând atunci în faza finală a meciurilor de baraj. În acest sezon însă se va promova direct iar CSM Târgu Jiu este pe locul 1 în clasament.

Vizualizări: 638

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: