Au pus pe lista neagră cinci nume importante din lotul Universităţii

Cinci jucători importanţi din echipa lui Reghecampf au fost puşi pe lista neagră a conducerii şi ar putea pleca în vară. Este vorba despre Antoine Conte, Alexandru Mateiu, Ovidiu Bic, Ionuț Vână și Mihai Căpățână, care au dezamăgit în acest sezon.

Universitatea Craiova intenționează să încheie colaborarea cu 5 jucători. Este vorba despre Antoine Conte, Alexandru Mateiu, Ovidiu Bic, Ionuț Vână și Mihai Căpățână, care au dezamăgit în acest sezon. Rămasă cu un singur obiectiv în 2021-2022, asigurarea locului de Conference League, Universitatea se pregătește de îmbunătăţirea lotului. Până ce va demara campania de achiziții, pe care o va coordona președintele executiv Sorin Cârțu, și nu finanțatorul Mihai Rotaru, ca până acum, clubul intenționează să scape de câțiva jucători care n-au dat satisfacție.

Din informațiile gsp.ro ar fi vorba despre fundașul Antoine Conte și despre mijlocașii Ionuț Vână, Alexandru Mateiu, Mihai Căpățână și Ovidiu Bic.  Oficialii grupării din Bănie n-au dorit să comenteze în niciun fel, însă prezența celor cinci pe „lista neagră" pare cât se poate de logică. În ierarhia internă a indexului InStat, cu excepția lui Mateiu, toții sunt în afara primului 11.

Vizualizări: 11,572

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: