Gilortul Cărbuneşti a scăpat de emoţii în acest sezon

Lucrurile sunt clare în privinţa evitării retrogradării pentru Gilortul Târgu Cărbuneşti. Echipa gorjeană se află pe locul doi în clasament, cu două etape înainte de finalul sezonului, şi nu mai poate rata obiectivul din acest an.

După victoria din ultima etapă a Ligii 3, scor 2-0 în deplasarea de la Bumbeşti Jiu cu satelitul ACS Viitorul, Gilortul şi-a asigurat, din punct de vedere sportiv, locul în Liga 3 și pentru sezonul viitor, fiind pe locul doi în clasamentul Seriei a 7-a de play-out cu două etape înainte de finalul sezonului. Astfel, gorjenii de la Cărbuneşti rezistă, pentru cel de-al patrulea sezon consecutiv de la promovarea din 2019, în Liga 3.

Cu un antrenor nou, Alex Stoica, dar şi cu un lot parţial întinerit, cei de la Cărbuneşti s-au descurcat binişor, cu ceva emoţii pe final de sezon, şi rămân să joace tot în Liga 3, acolo unde mai activează şi Pandurii dar şi satelitul ACS Viitorul 2 Târgu Jiu care ocupă însă ultimul loc şi se îndreaptă spre retrogradare.

Gilortul Cărbuneşti a acumulat 30 de puncte, se menține pe locul 2 din play-out, loc şase în clasamentul general și a scăpat de orice griji. În etapa viitoare, penultima etapă a sezonului, Gilortul va juca cu Viitorul Șimian, meciul fiind programat sâmbătă, 21 mai, începând cu ora 18:00, pe Stadionul Cristinel Răducan din Cărbuneşti.

Vizualizări: 549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: