AJF Gorj a amânat două etape de la Onoare din cauza cupei

Finala Cupei României, faza judeţeană Gorj, va avea loc la Motru, pe data de 29 mai, atunci când ar fi trebuit să se joace etapa 21 din campionatul judeţean Onoare, Liga 5. Pentru că interesul este mare pentru această finală, AJF Gorj a decis amânarea acestei etape cu o săptămână dar şi a următoarei etape.

Pentru ca toată suflarea fotbalistică locală din Gorj se aşteaptă să participe la finala Cupei României, care se va disputa pe stadionul din Motru, conducerea AJF a decis ca la categoria Onoare, în Liga 5 Gorj, să nu se mai dispute meciurile programate în acel week-end. „Având în vedere că duminică, 29 mai, de la ora 12, la Motru se va disputa finala fazei județene a Cupei României la fotbal între CSO Turceni și CS Jiul Rovinari 2016, iar interesul pentru acest meci este unul deosebit și în rândul celor care activează la Liga a V a, Comitetul Executiv al AJF Gorj a hotărât reprogramarea ultimelor două etape din campionat , după cum urmează: etapa 21, programată inițial pe 29 mai, se va juca pe 05 iunie iar etapa 22, programată inițial pe 05 iunie, se va juca pe 12 iunie”, este comunicatul oficial al AJF Gorj.

Finala fazei judeţene a Cupei României se putea disputa şi pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu pentru că cele două echipe care evoluează pe stadion au încheiat seria de meciuri de pe teren propriu din acest sezon.

Vizualizări: 422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: