Conducerea Direcţiei Silvice Gorj, înlocuită

Gheorghe Novac nu mai este şeful Direcţiei Silvice Gorj. Acesta a fost înlocuit vineri din funcție cu Ovidiu Cârstoc. De fapt, Regia Națională a Pădurilor a decis schimbarea întregii echipe de la Gorj, astfel că directorul adjunct, Ilie Mateiță a fost și el înlocuit de Marioara Iftimie. Ovidiu Cârstoc a mai ocupat funcția de director al Direcției Silvice Gorj în perioada 2007-2009.

Democrat-liberalul Gheorghe Novac a pierdut funcția de director din cadrul Direcției Silvice Gorj. Acesta a fost schimbat vineri din fruntea instituției, locul său fiind luat de Ovidiu Cârstoc.

Noul director este interimar până la organizarea concursului. ”Începând cu 13 iulie 2012, conducerea Regiei Naționale a Pădurilor a delegat competenţele manageriale unei noi echipe din care face parte subsemnatul Ovidiu Cârstoc şi Eftimie Marioara pe funcția de director tehnic în cadrul direcției. În ceea ce ne priveşte avem planuri serioase, să ducem Direcția Silvică la statutul de altădată prin încasarea facturilor restante, prin începerea procesului de retrocedare, prin activarea tuturor resurselor din fondul forestier pentru o producție mai bună dar și prin asigurarea pazei ca să nu ne mai confruntăm cu probleme de furt de masă lemnoasă. Numirea este una interimară până la organizarea concursului”, a declarat Ovidiu C穩stoc, noul director al Direcției Silvice Gorj.

SLUJBA

Fostul director Gheorghe Novac va lucra în continuare în cadrul instituției însă pe un post de execuție. ”De vineri nu mai sunt director, voi continua să-mi desfășoar activitatea în cadrul Direcției în funcția de șef biroul Fond Forestier. S-a făcut predarea-primirea tuturor documentelor. Nu doresc să comentez motivele schimbării din funcție”, a declarat Gheorghe Novac, fostul director al Direcției Silvice Gorj.

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: