Conducerea nu ar fi de acord cu plecarea lui Ciobotariu

Supărarea suporterilor echipei Pandurii este pusă pe seama lipsei rezultatelor de către preşedintele Marin Condescu. La finalul meciului cu Astra suporterii au scandat din tribune „Demisia, demisia”, la adresa antrenorului, lucru care s-a mai întâmplat şi în tur la Pandurii atunci când antrenor era Sorin Cârţu iar echipa nu avea rezultate bune. Preşedintele clubului a spus că nu se pune problema plecării lui Liviu Ciobotariu chiar dacă tehnicianul a recunoscut că a fost tentat să plece.

„Am auzit că mi s-a cerut demisia din tribune dar eu am să plec când îmi va spune preşedintele clubului, fără nici un fel de problemă”, a spus Ciobotariu care consideră un gest de laşitate să lase acum echipa: „Aş fi laş dacă în acest moment aş spune că ridic mâna, să spun că asta este şi să vină altcineva să facă mai bine”. Tehnicianul a mai spus că un astfel de gest de a părăsi echipa la greu nu ar fi corect nici faţă de jucători şi nici faţă de el dar a precizat că va face acest lucru dacă i se cere să plece: „În momentul în care preşedintele îmi va spune să plec, nu am nevoie de nimic, voi pleca pentru că nu am bagaj foarte mare. Nu e nici un fel de problemă şi chiar m-am gândit să o fac după meci.”

Supăraţi că echipa era condusă pe teren propriu cu 2-0, spectatorii prezenţi duminică la meci au cerut demisia antrenorului Ciobotariu, preşedintele Condescu precizând că e de acord cu supărarea lor dar nu şi cu plecarea antrenorului: „Nu se pune problema de nici o plecare a antrenorului Liviu Ciobotariu. Suporterii erau supăraţi şi le dau dreptate, dar au strigat ei şi demisia lui Cârţu înainte însă fără antrenor nu poţi să joci. Le dăm dreptate să fie supăraţi nu atât pentru că am pierdut ci pentru atitudinea pe care am avut-o în repriza a doua. Dar facem un meci sau două bune şi apoi supărarea lor va trece pentru că au nu cred că au fost supăraţi neapărat că am pierdut ci pentru că echipa nu a mai jucat”. „Cred că mai mult i-a deranjat atitudinea jucătorilor dar tot noi trebuie să ne regrupăm şi să mergem mai departe. Două-trei rezultate favorabile fac uitat acest meci”, a adăugat acesta.  

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: