Conduceri noi la Craiova şi Işalniţa. Demişii, conduşi de Bălăşoiu!

Directorii demişi de la Termocentrala Işalniţa au fost transferaţi la un serviciu recent înfiinţat şi condus de fostul director al Complexului Energetic Oltenia, Constantin Bălăşoiu. Este vorba despre Serviciul Termoenergetică ce va funcţiona în fostul sediu al Complexului Energetic Craiova. Celălalt director, Marian Motocu, este acum director tehnic la Termocentrala Craiova.

Dumitru Dumitraşcu este noul director al Termocentralei Işalniţa, după demiterea lui Constantin Bălăşoiu, iar în locul lui Marian Motocu director la Craiova a fost numit Vlad, susţin surse.

La Işalniţa director tehnic este Viorel Gherghina. Au rămas în funcţie directoarea Veronica Nica de la Economic şi directorul Ion Nica de la Mentenanţă. Pe celelalte posturi de conducere au fost aduşi oameni de la termocentrala Craiova II, printre care Traian Liuba la Dezvoltare şi Viorica Mitricof la Achiziţii. De asemenea, au fost desfiinţate trei posturi, cel de Operare ocupat până acum de Rujero Amzolini, adjunct la Mentenanţă ocupat de Viorel Tudor şi postul ocupat de Albeanu.

La Termocentrala Craiova director general va fi Vlad, director economic Cristian Băsescu, director tehnic Marian Motocu, iar Moşoiu va fi director la Dezvoltare.

De asemenea, Constantin Hoancă, Tudor Viorel, dar şi ceilalţi directori demişi vor fi încadraţi la Serviciul Termoenergetic ce va fi condus de fostul director Constantin Bălăşoiu. Aceştia au fost daţi afară la propriu din cele două termocentrale, deoarece au fost mutaţi la fostul sediu al CE Craiova, în prezent gol.

Aceleaşi surse mai spune că sunt zvonuri că acest serviciu nu va exista mai mult de o lună după care va fi desfiinţat, iar toţi cei de aici vor rămâne pe drumuri. Până acum conducerea CE Oltenia nu a confirmat aceste schimbări, iar directorii demişi se află în concediu de odihnă. De asemenea, în companie circulă informaţia potrivit căreia schimbarea organigramei este doar o strategie pentru închiderea termocentralelor Işalniţa şi Craiova II.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: