Conductă de apă avariată de o călugăriţă obosită la volan

Partea de răsărit a municipiului Târgu Jiu, în special zona Drăgoieni, a avut parte ieri dimineaţă de o avarie la conducta de apă după ce aceasta a fost izbită în plin de o şoferiţă care a adormit la volan. Locatarii din zonă şi-au readus aminte, pentru scurt timp, e drept, de perioadele de secetă din timpul verii, după ce conducta de alimentare a fost ruptă. Accidentul s-a produs în jurul orei 3.00 dimineaţa, chiar în apropierea sediului Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, maşina condusă de o femeie ieşind de pe carosabil şi lovind un cap de pod, autoturismul fiind apoi proiectat în conducta de alimentare.

Ţeava a cedat şi imediat s-a produs un jet de aproape 10 metri înălţime, angajaţii ISU, dar şi ai firmei de distribuţie a apei fiind solicitaţi la faţa locului pentru a remedia avaria. Ieri, în jurul orelor 10.00, angajaţii firmei de distribuţie a apei au reuşit să remedieze avaria, alimentarea fiind reluată la fel ca înainte. Pompierii sosiţi în grabă au constatat că în autoturism se aflau două femei, ambele fiind călugăriţe la o mănăstire din Buzău, aflate în trecere prin Gorj. În urma accidentului niciuna dintre ele nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, martorii fiind de părere că, pentru ele Dumnezeu a trimis un semn şi le-a avut în pază. Şoferiţa obosită are 32 de ani, ea trebuind să suporte doar reparaţiile la conductă şi propriul autoturism.

De o soartă mult mai cruntă a avut parte, în schimb, un şofer din Târgu Jiu, de 43 de ani, care, băut fiind la volan, la un semafor, nu a mai apreciat distanţa necesară pentru a opri autoturismul cu care circula şi a lovit în plin, din spate, maşina unui craiovean care aştepta culoarea verde. Poliţiştii care l-au testat pe gorjean cu aparatul etilotest au descoperit că acesta avea o concentraţie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul beat a rămas fără permis şi s-a ales şi cu dosar penal.

Vizualizări: 108

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: