Conflictul Ciocea – PSD, la Curtea Constituţională?

Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin, este hotărât să sesizeze Curtea Constituțională a României dacă PSD va încălca lege cu privire la statutul lui în partid. Ciocea susține că este în continuare membru de partid, chiar dacă a candidat independent la parlamentare, pentru că el nu și-a depus demisia și candidatura lui nu poate constitui demisie de drept, pentru că nu s-a înscris în niciun alt partid.

 Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, spune că PSD aruncă în acest moment cu pietre după el și cu noroi în munca lui din partid. Ciocea îi numește căței pe pesediștii care au făcut tot felul de declarații privind statutul lui în partid. ”Acum avem câțiva căței și la județ, și la ministere, dar cu mine nu le ține, că eu o să merg cu ei de mână, nu sunt ăla să tac sau să-mi fie frică. Chiar dacă am fost aruncat așa cum am fost aruncat, trebuie să recunosc că măsurile sunt bune. 10% din cei care au fost în stradă au fost și din rândurile celor care au votat PSD. Eu sunt subiectiv față de o persoană cum a fost Cârciumaru, Milosteanu, Florescu, care vorbesc de mine, nu știu să mă aprecieze și în loc să mă sune să avem o colaborare, iată vorbesc lucruri urâte. Cât am adus rezultate pentru partid am fost bun, acum dau cu pietre după mine și aruncă cu noroi în munca mea”, a spus primarul Ion Ciocea.

Primarul mai spune că așteaptă să vadă dacă PSD trimite sau nu hârtie secretarului comunei privind retragerea sprijinului politic și abia apoi se va adresa instanțelor de judecată. ”Niciodată nu o să-i rog, să le plâng la ușă, îi rog atât să ia măsurile conform legii și să tacă, să facă pentru oameni și să mă lase pe mine. Pe mine m-au ales oamenii, pe mine oamenii mă dau jos. Aștept să văd ce măsuri ia cu mine, sunt legi care trebuie respectate și trebuie puse în aplicare. Dacă au cadru legal, să-l aplice”, a mai spus Ion Ciocea.  

Vizualizări: 976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: