Conflictul Mateescu-Voicu s-a stins în mod neaşteptat

Teodor Voicu, liberal din Albeni, a contestat-o luni de-a rândul pe colega sa de partid Camelia Mateescu, căreia a vrut să îi ia locul în consiliul local. După luni de săpături, Mateescu a demisionat invocând motive medicale. Dar, Voicu nu a mai avut răbdare şi nu a mai ajuns consilier, pentru că între timp s-a înscris în consiliul local.

În ultima perioadă, Camelia Mateescu lipsea frecvent de la şedinţele Consiliului Local şi de multe ori a fost pe punctul de a fi exclusă din Consiliu. Mai mult decât atât Camelia Mateescu este trimisă în judecată în două dosare penale de evaziune fiscală şi trafic de influenţă. Toate astea s-au întâmplat în perioada când era consilier local în Albeni, iar în urmă cu trei săptămâni şi-a dat demisia din această funcţie. Decizia i-a fost aprobată de colegii din consiliu în ultima şedinţă ordinară. Primarul din Albeni, Dumitru Cornea, susţine că Mateescu şi-a dat demisia din cauza problemelor de sănătate. „Şi-a dat demisia în urmă cu trei săptămâni. A motivat această decizia din cauza problemelor de sănătate. În ultima şedinţă de Consiliul Local s-a aprobat demisia şi Camelia Mateescu nu mai este consilier local în Albeni”.

Teodor Voicu a trecut la PDL

Teodor Voicu a încercat din răsputeri să obţină cu Partidul Naţional Liberal o funcţie de consilier local la Albeni. Pentru că nu a reuşit acest lucru şi mai mult decât atât conducerea partidului de la Gorj nu l-a mai recunoscut pe Voicu ca membru PNL, acesta a decis să plece din partid. „Nu aveam ce mai căuta acolo. Din cauza lui Dian şi a lui Orzan am plecat. Cum să nu-mi găsească adeziunea? Sunt oameni în partid care mi-au recunoscut meritele în PNL. Nu mă mai interesează nici măcar funcţia de consilier local la Albeni”, spune Voicu.

Teodor Voicu este acum membru al organizaţiei municipale a Partidului Democrat Liberal. „Eu sunt acum cu adeziune membru la organizaţia municipală a Partidului Democrat Liberal. Nu vreau să mai aud de Albeni şi de PNL. Mi-am făcut şi buletin de Târgu-Jiu şi sunt la PDL la municipiu”.

Vizualizări: 68

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: