Război în PDL! Ruşeţ închide gura antipesediştilor

Începe războiul în PDL! După şedinţa Colegiului Director Judeţean toată lumea acuza stilul dictatorial al preşedintelui Ruşeţ. Astfel că cele două tabere, Filip - Gruescu şi oamenii lui Daviţoiu, i-au sărit în cap lui Ruşeţ. Totul a pornit de la faptul că democrat-liberalul Ion Fugaru i-a spus nemulţumirile sale premierului Emil Boc atunci când a venit la Târgu Jiu să îşi prezinte moţiunea. Mai exact, este vorba de acuzaţiile pe care le-a adus şefului IPJ, Viorel Caragea,  social-democratului Andrei Maioreanu şi prefectului Liviu Andrei.

Potrivit unor surse din partid, la şedinţa de sâmbătă Ion Ruşeţ i-a reproşat lui Fugaru faptul că s-a ridicat să-i spună premierului ilegalităţile din Gorj, lucru pe care nu trebuia să îl facă în opinia sa, ci trebuia doar să-i înmâneze dosarul cu sesizările. La vizita premierului, Ion Fugaru i-a spus acestuia despre furtul de balast şi despre faptul că poliţia coordonată de Viorel Caragea, nu face nimic, dar şi despre Andrei Maioreanu, care este plătit din banii statului pentru funcţia de la Hidroelectrica şi în acelaşi timp critică Guvernul.

Jocuri de culise

Tabăra Filip- Gruescu îl acuză pe Ruşeţ că este acaparat de preşedintele de la municipiu, Nicolae Daviţoiu, şi că sesizările lui Fugaru către premier au fost puse la cale. Jocul ar fi ca Andrei Maioreanu să fie demis, iar locul acestuia să fie luat de Daviţoiu. Pe de altă parte, Nicolae Daviţoiu îl acuză pe Ruşeţ că este de partea lui Dorin Filip şi Ion Gruescu, primarii de Rovinari şi Negomir, şi că sesizările lui Fugaru la adresa Poliţiei sunt un alt joc de culise, de data aceasta pus însă la cale împreună cu tabăra de la Rovinari, iar scopul ar fi ca Viorel Caragea să fie demis şi locul lui să fie luat de Ion Voinescu, unul dintre adjuncţii lui Caragea.

După toate aceste acuze la adresa lui Ruşeţ, singurul comentariu al acestuia a fost că Fugaru nu trebuia să vorbească de aceste nereguli în sală de faţă cu toată lumea, ci doar să îi înmâneze premierului dosarul. Cert este că Ion Fugaru s-a lămurit acum că nu poate să îl aibă alături pe Ion Ruşeţ în demascarea ilegalităţilor din Gorj. Supărat pe toate aceste discuţii interne din partid, Ion Fugaru i-ar fi cerut preşedintelui Ion Ruşeţ să aibă o discuţie între patru ochi, după care va lua o decizie cu privire la viaţa politică pe care o va avea de acum înainte în PDL.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: