Premierul Emil Boc, întâmpinat cu probleme la Târgu-Jiu

Premierul Emil Boc a ajuns aseară la Târgu-Jiu pentru a-şi expune moţiunea cu ajutorul căreia vrea să convingă democrat-liberalii gorjeni să-l voteze la alegerile din PDL. La Gorj au mai fost în săptămânile trecute şi ceilalţi doi candidaţi, Vasile Blaga şi Theodor Paleologu.  Premierul a fost întâmpinat la Târgu-Jiu cu probleme. Cu problemele unei gorjence. Boc a venit însoţit de Ioan Oltean, miniştii Anca Boagiu, Elena Udrea, Traian Igaş şi primarul Aradului, Gheorghe Falcă.

Premierul a ajuns cu o oră mai târziu de 19.00, când fusese stabilită şedinţa. Întâlnirea dintre Emil Boc şi democrat-liberalii gorjeni a avut loc la Muzeul Judeţean. Acesta a fost întâmpinat şi de o gorjeancă din Novaci care pentru câteva minute i-a expus premierului problemele sale. Acesta i-a promis acesteia rezolvare.

Boc a venit la Gorj pentru votul celor 23 de delegaţi. La fel au făcut şi ceilalţi doi candidaţi. Dacă după întâlnirea cu Paleologu pedeliştii au plecat bine dispuşi, după cea cu Blaga secretarul general a fost cel cu zâmbetul pe buze, convins că are susţinerea filialei. Majoritatea pedeliştilor şi-a arătat susţinerea pentru Blaga, în frunte cu preşedintele Ion Ruşeţ. Singurul confuz era primarul din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, care nu s-a decis nici până acum, Boc sau Blaga. Cotojman a spus aseară că aşteaptă să i se sugereze pe cine să voteze, ca să scape de dilemă. Potrivit unor surse neoficiale, mai mulţi pedelişti care au spus că-l votează pe Blaga si-ar putea schimba opinia după întâlnirea de aseară.

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: