Confruntare dificilă cu UCM Reşiţa

Handbaliştii de la Energia Pandurii se deplasează sâmbătă la Reşiţa pentru partida cu UCM Reşiţa. Meciul se anunţă a fi unul dintre cele mai dificile din acest sezon echipa reşiţeană fiind una dintre candidatele la titlu din acest an, UCM anunţând ca obiectiv primul loc în clasamentul Ligii Naţionale masculine.

Fiind un meci în deplasare, jocul se anunţă de două ori mai dificil pentru gorjeni. În perioada de vară, echipa gazdă s-a întărit foarte foarte mult aducând foarte mulţi jucători de echipa naţională.

Mergem să jucăm la victorie

Vasile Stângă crede că meciul va fi deschis oricărui rezultat. „Mergem să jucăm la victorie iar dacă pierdem să o facem cu fruntea sus, să fim mulţumiţi după meci că am făcut tot ce e posibil să câştigăm. Putem fi buturuga mică, am făcut meciuri bune în deplasare, băieţii sunt conştineţi că e un meci foarte greu, dar nu imposibil de câştigat”, şi-a încurajat ieri Stângă elevii pentru a nu pleca cu ideea că sunt deja învinşi pentru că joacă cu o potenţială campioană.

Problemele de lot sunt aceleaşi pentru echipa din Târgu Jiu care nu se poate baza pe Mazilu, operat la genunchi, dar nici pe Kukrika  care e apt doar în proporţie de 65 % după părerea lui Stângă: „A avut o entorsă foarte ciudată. Se antrenează, se recuperează şi sperăm ca până duminică să fie refăcut”.

O altă problemă care ar putea apărea la un astfel de meci este după părerea antrenorului arbitrajul care ar putea influenţa acest meci deşi acest lucru este greu de crezut având în vedere faptul că arbitrii sunt debutanţi: „Sunt doi arbitri noi, din Iaşi, tineri, sper să arbitreze corect. Nu cred că se mai pune problema influenţelor din afară după câte s-au întâmplat în handbal. Sper să se potolească şi arbitrii după ultimele întâmplări. Greşeala e omenească, dar când se vede din avion că încearcă să dea nişte decizii ciudate sigur că noi, antrenorii ne enervăm şi o interpretăm ca atare. Şi FRH  e acum cu ochii pe arbitrii, toate cluburile au curaj să facă un raport după meci”.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: