Consilier nou la Motru

Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) Gorj va avea un nou consilier în municipiul Motru. Este vorba despre inginerul Ion Cristi Iorga, fiului fostului primar din Motru, Ion Iorga.

Alesul UNPR ar fi trebuit să fie validat în şedinţa de joi, 25 ianuarie, în locul lui Alexandru Glomnicu, care şi-a pierdut calitatea de consilier local după ce partidul de pe lista căruia a fost ales i-a retras sprijinul politic. Ședința nu s-a mai ținut din cauza unui scandal între consilierii PNL și ceilalți, astfel că validarea lui Iorga va fi într-o ședință viitoare.

Iorga este inginer la Căi Ferate Uzinale Motru din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Noul consilier local a fost şi candidatul UNPR la Primăria municipiului Motru, la alegerile din iunie 2016.  

Alexandru Glomnicu a dat în judecată UNPR Gorj, dar şi Instituţia Prefectului Gorj, după ce i-a fost retras sprijinul politic şi a rămas fără mandat. Dosarul a fost depus la Tribunalul Gorj, iar magistraţii nu au acordat până acum un termen de judecată.

UNPR Gorj are un singur consilier la Motru.

Vizualizări: 2,644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: