PSD şi ALDE se bat pe adeziunea lui Boza

Senatorul Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, susţine că nu doar Partidul Social Democrat, ci şi ALDE i-a făcut ofertă directorului Complexului Energetic Oltenia. „Au fost purtate discuţii nu numai de către noi, sunt sigur că şi cei de la ALDE au purtat discuţii pe această temă. Să nu uităm că ministrul Energiei este de la ALDE, dar decizia este a dumnealui. A rămas surprins că a primit propunerea de la PSD, a cerut termen de gândire. Nu am stabilit cât e termenul”, a spus Cârciumaru la TV Sud.

Senatorul este de părere că Boza va rămâne director la CE Oltenia cât timp va avea rezultate: „Că va fi membru PSD, că va fi membru ALDE, dânsul va sta pe această funcţie atâta timp cât sunt rezultate. Când nu vor mai fi rezultate, nu va mai sta pe funcţie. Poate să stea şi independent, nu depinde de apartenenţa politică. Este un caz fericit, pentru că este director în exerciţiu şi a avut rezultate”.

Florin Cârciumaru crede că este normal ca directorii de companii de stat să fie asumaţi de partidele aflate la guvernare, oricare ar fi acestea. (R.S.)

Vizualizări: 725

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: