Consilieri locali, validați la a doua strigare

Cinci consilieri locali de la Motru, aleși pe lista PSD, au fost validați abia la a doua încercare. Din cauza documentației incomplete, Judecătoria Motru s-a văzut nevoită, inițial, să le invalideze mandatele.

Primăria Motru a făcut contestație, iar magistrații s-au pronunțat din nou asupra acestei spețe.

„Admite sesizarea formulată de UAT Motru, cu sediul în municipiul Motru, jud. Gorj. Dispune validarea mandatului de consilier local în Consiliul Local al Municipiului Motru, judeţul Gorj, pentru domnul PINOŞANU AUREL, ales pe lista Partidului Social Democrat. Dispune validarea mandatului de consilier local în Consiliul Local al Municipiului Motru, judeţul Gorj pentru domnul GIUBELAN SORIN, ales pe lista Partidului Social Democrat. Dispune validarea mandatului de consilier local în Consiliul Local al Municipiului Motru, judeţul Gorj pentru doamna PETRIŞOR FLORENTINA-EUGENIA, aleasă pe lista Partidului Social Democrat. Dispune validarea mandatului de consilier local în Consiliul Local al Municipiului Motru, judeţul Gorj, pentru domnul ARDEIU RĂZVAN-REMUS, ales pe lista Partidului Social Democrat. Dispune validarea mandatului de consilier local în Consiliul Local al Municipiului Motru, judeţul Gorj, pentru domnul MATEI GABRIEL, ales pe lista Partidului Social Democrat”, a decis, pe 22 octombrie, Judecătoria Motru.

Alți doi consilieri PSD, Claudia Samfira și Romulus Modoran, au renunţat la mandatele de consilieri locali supleanți.

Prin urmare, instanța le-a invalidat mandatele, iar hotărârea a fost adusă la cunoştinţa prefectului de Gorj.

Singurul consilier local care și-a pierdut mandatul obținut la alegerile din septembrie este Leonida Belgher, de la Alimpești.

Vizualizări: 2,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: