I-a picat greu candidatura lui Boza. Vîlceanu îi cere explicații lui Davițoiu!

Sorinel Boza, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, a fost numit pe prima poziție la senat din partea Partidului Mișcarea Populară Gorj, iar acest lucru a creat neplăceri. Una dintre reacții a venit din partea liderului PNL Gorj, Dan Vîlceanu. Acesta spune că PMP trebuie să ofere o explicație în spațiul public cu privirea la această candidatură.

Totul vine după ce Boza a fost înlăturat de la conducerea CE Oltenia chiar de către guvernarea PNL, parteneri fiind și cei de la PMP: ”Lista PMP, din punctul meu de vedere, ar trebui să ofere o explicație. Ei sunt parteneri într-o guvernare care a reușit să scape de Boza, iar acum îl regăsim pe lista PMP. Oricum, oamenii ar trebui să facă diferența. Eu înțeleg din această asociere cu domnul Boza că este în asociere cu PSD, mai degrabă”, a spus deputatul liberal Dan Vîlceanu, la Radio Infinit.

În replică, liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, spune că fiecare apreciază oamenii cum consideră: ”N-am înțeles. Să dau explicații cui? Păi eu l-am pus pe Vâlceanu să dea explicații de ce l-a luat pe Iordache de la PSD? Ce legătură are una cu alta? Fiecare procedează cum crede de cuviință. Fiecare apreciază oamenii cum vrea. Nu poți să spui că Boza a fost îndepărtat politic. Fiecare are o anumită părere despre candidați. Eu mă bucur să Sorin Boza creează anumite controverse în mediul politic. Înseamnă că unor competitori le este frică”, a spus Nicolae Davițoiu, la același post de radio.

Vizualizări: 5,327

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: