Surpriză pe lista Partidului Verde Gorj

Partidul Verde Gorj a depus liste complete la Biroul Electoral Județean. Primul nume la Camera Deputaților din partea Partidului Verde nu este cel al liderului de la Gorj, Adrian Tudor, ci al Marinelei Strîmbulescu, consultat pe fonduri europene. Următorul pe listă este Adrian Tudor, iar pentru Senat lista este deschisă de Sorin Ghimiși, profesor universitar.

”Am depus o listă completă și pentru Camera Deputaților, dar și pentru Senat. Județul Gorj este în ultimele județe pe țară pentru atragerea de fonduri europene și pentru acest lucru am adus pe listă și la Senat și la Camera Deputaților, doi specialiști. Este vorba despre doamna Marinela Strîmbulescu, consultat pe fonduri europene, dar și le domnul Sorin Ghimiși. Nu m-am pus pe prima poziție. Am ținut să acord șansă și altor colegi, mai ales că sunt oameni care au făcut ceva în domeniul lor de activitate. Partidul Verde nu este un partid al unei persoane, ci al unei echipe”, a spus Adrian Tudor.

Fostul viceprimar a depus vineri jurământul pentru încă un mandat de consilier local. Partidul Verde a reușit performanța de a intra în Consiliul Local Târgu Jiu cu doi consilieri, după doar câteva luni de activitate.

Vizualizări: 7,155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: