Consilierii de la PP-DD vor să facă un loc de joacă în Panduraş

Consilierul PP-DD Constantin Buleteanu a iniţiat un proiect prin care doreşte amenajarea unui spaţiu de joacă pe un teren acoperit acum de deşeuri. Terenul este în cartierul Panduraşul, unul din cele mai renumite cartiere. Proiectul a fost semnat şi de ceilalţi consilieri ai PP-DD Târgu Jiu. La proiectul de hotărâre, aceştia au ataşat şi un CD cu imagini dezastruoase de la faţa locului.

În cartierul Panduraşul, la intersecţia străzilor Lalelelor cu Mesteacănului, lângă podul care face traversarea lacului, primăria deţine un teren care este împrejmuit cu plase de sârmă ruginite sau alte elemente.

„Întrucât în zonă locuiesc familii cu mulţi copii care nu dispun de un spaţiu de joacă şi de recreere, aceştia din urmă fiind permanent în contact cu deşeurile deversate pe malul lacului şi implicit cu resturile vegetale de pe acest spaţiu ocupat fără drept, în cursul lunii iulie 2011 un grup de iniţiativă compus din cca. 40 cetăţeni au înaintat la Primăria Mun. Tg-Jiu o cerere înregistrată sub nr.33010/22.07.2011, prin care solicitau redarea spre comunitate a terenului la care fac referire prin amenajarea unui loc de joacă, ţinând cont inclusiv de faptul că singura amenajare realizată de primărie se află situată la o distanţă considerabilă, în cartierul nou, zona situată la intersecţia străzilor Lacului cu Crizantemelor“, se arată în proiectul depus de Buleteanu.

Semnatarii cererii nu au primit până în prezent nici un răspuns din partea administraţiei publice locale. „În calitate de consilier local cât şi cetăţean al acestui cartier, propun să se aprobe amenajarea unui loc de joacă şi recreere pentru copii şi nu numai“, scrie acesta în proiect.

Buleteanu este susţinut în demersul său de grupul de consilieri locali ai PP-DD Târgu-Jiu, din care mai fac parte Alexandru Picui şi Mihai Vulpe.

IDEI

Aceasta nu este singura iniţiativă a acestora. Mihai Vulpe încearcă dotarea spitalului cu un aparat medical de ultima generaţie denumit Termogarf şi constituirea unui Centru permanent de comunicare, iniţiere si formare pentru tineret.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: