Consilierii USL de la Turcineşti votează de frică

Taxa de branşare la alimentarea cu apa a trecut de votul consilierilor USL, semn că vizita şefilor de partid a avut efect! Hotărârea va fi însă contestată de consilierul democrat liberal, Ion Şerbu, care spune că ordinea de zi este ilegală.

Niciunul dintre cei patru consilieri democrat liberali nu au votat punctul de pe ordinea de zi prin care sunt stabilite taxele de rebransare respective, 200 de lei pentru cei care au mai avut apa si 50 de lei pentru cei care se vor branşa acum. “Nu vrem să fie percepută taxă de branşare atâta timp cât pe masa DNA se află un dosar în privinţa legalităţii alimentării cu apă. Noi ne dorim să avem apă 40- 50 de ani de acum încolo nu o lună”, spune Şerbu.

Deşi democrat liberalii s-au împotrivit, consilierii USL s-au înţeles şi au votat proiectul. “USL-ul s-a reorganizat şi proiectul a trecut de această dată cu 7 voturi pentru. Consilierii PD-L niciodată nu votează proiectele pentru comună. Tot timpul ascultă de preşedintele partidului”, a declarat Vasile Gogălniceanu, primarul localităţii Turcineşti.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: