Consilierii USL şi PP-DD de la Fărcăşeşti şochează din nou

Elevii vor merge pe jos la şcoală, gunoaiele nu se vor mai strânge, şanţurile rămân nedecolmatate, iar angajaţii primăriei se vor deplasa pe jos sau cu maşina de ocazie în interes de serviciu. Aceasta a fost decizia consilierilor locali din Comuna Fărcăşeşti din partea USL şi PP-DD. Aceştia nu au votat proiectul de hotărâre privind ajustarea tarifelor de servicii ale societăţii de gospodărire cu cotele TVA. În aceste condiţii, Primăria nu poate deconta serviciile prestate de societate.

Consilierii USL şi PP-DD din Fărcăşeşti votează împotriva cetăţenilor. Cel puţin asta reiese din voturile pe care consilierii celor două formaţiuni politice le dau proiectelor de hotărâre care-i vizează pe alegătorii care le-au dat votul de încredere.

După ce au renunţat la mai multe camere de luat vederi de pe raza comunei şi nu au fost de acord cu schimbarea pieselor vechi de la sistemul de alimentare cu apă, consilierii USL şi PP-DD şochează din nou. La şedinţa de săptămâna trecută s-au împotrivit proiectului de hotărâre privind ajustarea tarifelor de servicii ale societăţii de gospodărire cu cotele TVA. „Consilierii locali din partea USL şi PP-DD s-au împotrivit acestui proiect de hotărâre, deşi este a treia oară când este pe ordinea de zi. În acest moment, primăria nu poate deconta serviciile efectuate de societate în luna iulie. Maşina care strânge gunoiul, utilajul care decolmatează şanţurile, maşina primăriei şi microbuzul şcolar stau degeaba în curtea primăriei. În acest moment, consilierii blochează activitatea primăriei. Gunoiul nu se mai poate strânge, şanţurile nu pot fi pregătite pentru toamnă şi în caz că va ploua se pot înfunda şi se fac inundaţii, iar când începe şcoala elevii vor fi nevoiţi să meargă pe jos. Nici maşina primăriei nu mai poate fi folosită”, susţine primarul Dănuţ Bălu.

Localnicii sunt nemulţumiţi de consilieri

Localnicii nu văd cu ochi buni ce se întâmplă în Primăria Fărcăşeşti şi-i găsesc vinovaţi pe consilierii locali care nu se înţeleg cu primarul pentru că sunt orgolioşi. ”Nu ştim ce să mai credem despre ei.  Consilierii ăştia îşi  văd doar interesele lor personale. E vorba de bani aici, pentru că Primăria Fărcăşeşti are bani. Nu se înţeleg de nicio culoare. Fac planuri, pun la punct ce votează şi ce nu. Vorbesc din timp, se duc acolo cu lecţia învăţată. Cu vechiul consiliu local nu a fost aşa. Acum este dezastru. Numai scandaluri şi probleme. Dacă vor continua aşa nu ştim unde vom ajunge. Îşi bat joc de noi. Ei cred că sunt împotriva primarului, dar sunt împotriva noastră”, a spus un localnic din Fărcăşeşti.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: