Târgujanul şi-a ridicat premiul câştigat la Loto. Vezi mesajul lui!

Gorjeanul care a câştigat la Loto şi-a ridicat ieri premiul de 20.283.270,27 lei, adică peste 4,5 milioane euro. De fapt, târgujianul a mai rămas cu 15.212.602,27 lei, după reţinerea impozitului. Câştigătorul este un bărbat tânăr, din Târgu Jiu, este căsătorit si are un copil, dar nu a dorit să-şi facă publică identitatea, a anunţat Loteria Română printr-un comunicat de presă. Jucaţi, nu e păcăleală, a scris targujianul pe biletul norocos.

Din dialogul pe care l-a avut cu reprezentanţii Loteriei Romane s-a dovedit a fi o persoana echilibrata, cu o atitudine relaxata care înţelege ca un asemenea câştig este o mare şansă care trebuie valorificata cat mai bine, cu multa înţelepciune.

A mai câştigat

Târgujianul a mărturisit că joacă de mai mulţi ani la Loto 6/49, săptămână de săptămâna. In afara de Loto 6/49 îşi încearcă norocul si la Joker la care a obţinut pana acum câteva câştiguri de valoare mică.

Numerele câştigătoare au semnificaţie personala si este pentru prima data când a jucat aceasta varianta de sase numere.

A aflat ca a câştigat a doua zi după tragere si s-a hotărât sa vina sa-si ridice cat mai repede premiul. “Am câştigat, am câştigat!”, a fost prima reacţie pe care a avut-o la aflarea numerelor câştigătoare.

Biletul norocos a fost jucat la agenţia 18-56 din Târgu Jiu chiar duminica, in ziua tragerii, in jurul orei 12, a fost completat cu trei variante simple, preţul biletului fiind de doar 14,5 lei. „Întrebat fiind ce va face cu banii, jucătorul ne-a declarat ca nu s-a hotărât încă dar ca va fi chibzuit. Ne-a asigurat ca va continua sa joace si îşi doreşte ca si alte persoane sa aibă parte de un aşa noroc. In cadrul discuţiei avute, ne-a rugat sa transmitem un mesaj celorlalţi jucători: sa joace in continuare si sa pună mereu un bilet la loto pentru ca pot câştiga”, se mai arată în comunicatul de presă.

Vizualizări: 212

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: