Liviu Andrei primeşte un post în administraţia centrală

Liviu Andrei, fostul prefect al judeţului Gorj, va primi un post în administraţia centrală. Informaţia a fost confirmată chiar de Victor Ponta, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc imediat după instalarea lui Claudiu Teodorescu în funcţia de prefect.

Premierul nu a precizat, însă în cadrul cărui minister va lucra Liviu Andrei. “Fostul prefect va rămâne în Corpul Înalţilor Funcţionari Publici şi îşi va folosi întreaga experienţă în cadrul administraţiei centrale. Nu pot să precizez însă în cadrul cărui minister va primi un post”, a declarat Victor Ponta. Primirea unui nou loc de muncă nu îi era străină lui Liviu Andrei care deja anticipase ideea înainte de depunerea jurământului de către noul prefect. “Voi pleca pentru câteva zile şi probabil, apoi, voi reveni într-o altă administraţie”, a precizat Andrei cu câteva minute înainte de instalarea lui Teodorescu. În urmă cu câteva săptămâni a circulat un zvon potrivit cărui Andrei urmează să primească un post de secretar de stat în Ministerul Învăţământului.

Cu toate acestea, Ion Călinoiu declara acum câteva zile că Andrei nu este în Corpul înalţilor funcţionari publici, motiv pentru care nu poate fi inspector guvernamental. Mia mult, Căinoiu spune că Andrei, însoţit de Teodorescu, a fost la Bucureşti pentru a rezolva problema.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: