Consiliul de Supraveghere, la judecată cu Ciurel

Foști sau actuali membri ai Consiliului de Supraveghere din CE Oltenia au fost chemați în instanță de directorul revocat din companie, Laurențiu Ciurel. Marți a fost citat Cornel Bobâlcă, actualul președinte al Consiliului de Supraveghere. Procesul a rămas în pronunțare, pentru data de 13 aprilie.

Elena Popescu, Cornel Bobâlcă. Valeriu Ivan, Cristian Radu, Radu Pop, Marius Roman, Dan Gheorghe sunt citați la Judecătoria Târgu Jiu. Marți a fost audiat Cornel Bobâlcă, actualul președinte al CS din complex.

Laurențiu Ciurel a fost revocat din funcția de director al CE Oltenia pe 4 decembrie 2015, pentru neîndeplinirea indicatorilor de performanță, în 2014 înregistrând pierderi de aproape 700 de milioane de lei. Ciurel a depus plângere penală împotriva Consiliul de Supraveghere, considerând că decizia de revocare din funcție a fost ilegală. Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu a constatat că nu se impune urmărirea penală în acest caz. Ciurel a uzat de calea legală și a contestat în instanță decizia de neîncepere a urmăririi penale. Astfel, aceștia sunt citați la Judecătorie pentru declarații legate de felul în care s-a produs schimbarea din funcție a lui Ciurel.

Vizualizări: 940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: