Construcţia noului Lidl a început. Ce părere au târgujienii!

Lucrările de construcţie la noul supermarket Lidl în Târgu Jiu au fost demarate. Utilajele lucrează în prezent la partea de structură, fiind deja montaţi primii piloni.

Cea de-al doilea supermarket Lidl este construit pe strada Victoriei, în  apropiere de centrul comercial din zona de sud a municipiului, lângă care funcţionează și Kaufland, un alt mare supermarket. Autoritățile însărcinate cu protecţia mediului spuneau că magazinul va fi gata până de Craciun însă este greu de crezut că va fi așa. Termenul de finalizare al lucrărilor este 2018, cel puţin asta scrie pe panoul postat pe gardul de împrejmuire al lucrărilor. Imensele grinzi sunt aduse cu mașini de mare tonaj, fiind prefabricate, iar montarea lor se face cu o macara. Constructorul în acest caz este firma Conim Partners SRL din Curtea de Argeș.

Va fi un magazin retail prevăzut cu parcări supraterane și spații verzi. 
Părerile gorjenilor referitoare la punerea în funcțiune a unui nou  supermarket Lidl în Târgu Jiu sunt împărțite. Unii zic că este bine pentru că se mai creează câteva locuri de muncă, alți spun că ar trebui înființate fabrici sau că degeaba se înmulțesc centrele comerciale dacă gorjenii nu mai au bani. "Deja sunt prea multe la cât e orașul de mare. Să creeze locuri de muncă mai multe, că nu mai sunt bani. Implică și aici câteva angajări noi, dar sunt puține, până în 10 am înțeles", a spus Marian Bărbăcioru.

"Cred că e un lucru bun. Să fie și locuri de muncă, să fie și bani. Că tot sunt, e Mallul, supermarketuri, sunt de toate", a spus o târgujiancă.

"Supermaketuri mai sunt. Ar fi bine să facă și niște fabrici, dar asta e", a zis o altă femeie. În Târgu Jiu mai funcționează un magazin Lild în zona de nord a municipiului. Mai este un supermarket al acestui lanț de magazine și la Motru.

Galerie foto




Vizualizări: 1,607

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: