Târgu Jiu: Fasole cu cârnaţi pentru mii de persoane de Ziua Naţională

Circa două mii de porţii de fasole cu cârnaţi pregăteşte primăria Târgu Jiu pentru a le oferi cetăţenilor din oraş de Ziua Naţională a României. Masa festivă de 1 Decembrie va avea loc la un restaurant din municipiu, după manifestările care se vor derula în Piaţa Prefecturii.

Primăria Târgu Jiu va organiza și anul acesta o masă festivă la care sunt așteptați cetăţenii, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale a României. Chiar dacă e zi de post, primăria oferă mâncare care conține carne. Suma de bani pusă la bătaie de primărie pentru organizarea acestei mese festive nu este deloc de neglijat. "Noi așteptăm toți cetățenii care doresc să participe la masa tradițională oferită de primăria municipiului Târgu Jiu, cu toții știm meniul: fasole cu cârnați, murături, vin fiert. Avem un buget aprobat de 22.013 lei. Din experiența anilor precedenți am văzut că ne încadrăm în acest buget. Putem asigura masă pentru aproximativ 2000 de persoane", a declarat Alina Toader, directorul adjunct al Direcției Publice de Protecție Socială Târgu Jiu.

Primăria Târgu Jiu nu a stabilit încă restaurantul la care va fi organizată această masă, licitația fiind în curs de desfășurare. Variantele sunt fie la sala de evenimente a Hotelului Brâncuși din zona centrală, fie la restaurantul de pe Insulița de pe Jiu. 

Vizualizări: 562

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: