Construiesc o mănăstire în Gorj. Medici și directori de instituții participă financiar

Un nou locaș sfânt va fi construit în comuna Scoarța. Autoritățile locale anunță că în localitate se va ridica o mănăstire chiar în preajma bisericii arse, acolo unde a fost realizată deja o biserică.


Primarul din Scoarța a precizat că autoritățile locale sunt sprijinite în acest demers de familia medicilor Vodislav care a fost prezentă la locul unde se va ridica mănăstirea precum și directorul de la APIA Gorj, Constantin Negrea.

”Am participat alături de oameni deosebiți, preotul Barză, preotul Mădălin Pavel, doctorul Cristi Vodislav și soția Dana Vodislav, domnul Vasi Coman, domnul director  Constantin Negrea de la APIA - Gorj,vcolegii de la Primăria Scoarța și o parte din cetățenii din Scoarța la un moment istoric pentru noi, locul unde în viitor va fi una din cele mai frumoase mănăstiri din Gorj . Aceasta va fi in preajma ”Bisericii Arse”, unde a fost ridicată și sfințită o nouă biserică. Cu suflet, dragoste și credință cu toții vom fi alături de aceasta inițiativa” , anunță Ion Stamatoiu, primarul din comuna Scoarța.

Galerie foto


Vizualizări: 7,592

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: