Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Două milioane de lei pentru vacanţa angajaţilor din spital

Cei circa 1.200 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu beneficiază de vouchere de vacanţă. Salariaţii pot beneficia de maximum 29 de tichete, cu o valoare totală de 1450 lei. Pachetul de servicii turistice care poate fi achiziţionat pe baza voucherelor de vacanţă poate cuprinde servicii de cazare, alimentaţie publică, transport, tratament balnear, agrement. Aceste bonusuri sunt suportate din bugetul spitalului. Distribuirea a început de joi, 7 iunie.

„Este primul an în care se acordă personalului aceste vouchere de vacanţă. Noi am prevăzut încă de anul trecut în bugetul nostru această sumă și fondurile din care le acordăm sunt din venituri proprii, din contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate. Implică un efort financiar de aproximativ 1,8-1,9 milioane lei”, a declarat Gigel Capotă, managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,010

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: