Contrabandist de ţigări, prins de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au confiscat în această săptămână, peste 32.600 de ţigarete de contrabandă sau fără documente de provenienţă.

        În perioada 6-11 septembrie,  poliţiştii de la structurile de investigare a fraudelor, ordine publică, poliţie rutieră, au continuat acţiunile pentru prevenirea şi combaterea actelor de comerţ ilicite cu ţigări.

 Echipele de control au acţionat atât în mediul urban, în pieţe şi târguri, cât şi în mediul rural, unde au fost verificate localurile de alimentaţie publică.

Au fost ridicate în vederea confiscării peste 32.600 de ţigarete, verificate peste 70 de societăţi comerciale şi efectuată o percheziţie la domiciliul unei persoane suspectată de contrabandă cu ţigări.

Valoarea ţigaretelor confiscate depăşeşte suma de 17.500 lei.

 Totodată, pentru abaterile constatate poliţiştii au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.000 lei şi au întocmit un dosar penal în care un bărbat din Tg. Jiu este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: